ua en ru

Питання прем'єра в розмові з Януковичем не обговорювалося, - Кличко

Питання призначення прем'єр-міністра України в розмові з Президентом України Віктором Януковичем не обговорювалося. Про це заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко після переговорів в Адміністрації Президента

Питання призначення прем'єр-міністра України в розмові з Президентом України Віктором Януковичем не обговорювалося. Про це заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко після переговорів в Адміністрації Президента, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо прем'єром стане Клюєв (голова РНБО Андрій Клюєв), зміниться тільки особа, а ситуація не зміниться", - зазначив Кличко.

Він додав,що на його пропозицію про повернення до Конституції України 2004 р. і апелювання до того, що Президент може одноосібно вплинути на прийняття конституційної реформи, Янукович запропонував йому вирішувати це питання на переговорах у парламенті.

Водночас, за словами Кличко, Президент пообіцяв робити усе від нього залежне, але він вважає, що конституційний процес може зайняти декілька місяців.

На запитання журналістів про те, чи вимагав щось Янукович від Кличка , лідер "Удару" повідомив, що Президент наполягав, що відповідальність за ситуацію в країні лежить і на опозиції також.