ua en ru

Озброєні люди викрали у пожежників Сєвєродонецька та Лисичанська 2 БРДМ

Озброєні люди викрали з пожежних частин Сєвєродонецька та Лисичанська (Луганська область) дві броньовані розвідувально-дозорні машини радіохімічної розвідки (БРДМ).

Озброєні люди викрали з пожежних частин Сєвєродонецька та Лисичанська (Луганська область) дві броньовані розвідувально-дозорні машини радіохімічної розвідки (БРДМ). Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Луганській області

"17 травня до Сєверодонецького міськвідділу міліції звернувся з заявою 42-річний начальник Державної пожежно-рятувальної частини та повідомив, що о 13:30 15 невідомих чоловіків у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території частини з допомогою жорсткого зчеплення з позашляховиком чорного кольору без номерних знаків заволоділи броньованій розвідувально-дозорній машині радіохімічної розвідки, яка перебувала у неробочому стані (без палива і акумуляторної батареї)", - йдеться в повідомленні.

Даний факт зареєстрований та приймаються заходи щодо розшуку машини та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального злочину.

Аналогічне повідомлення надійшло до Лисичанського міськвідділу міліції від в.о. начальника Державної пожежно-рятувальної частини. За його словами, 16:45 четверо невідомих чоловіків у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території частини заволоділи БРДМ.

Даний факт також зареєстрований й по ньому проводяться оперативно-розшукові слідства.

Крім того, в Артемівському районі на блокпосту сепаратистів на виїзді з смт Ювілейне, 50 озброєних осіб в камуфльованому одязі зупинили вантажний автомобіль Volvo з причепом і заволоділи двома незареєстрованими автомобілями Toyota RAV4 і Toyota Land Cruiser.