ua en ru

У Волинській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий

У Волинській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий Фото: попереджувальний трикутник (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП загинула одна людина, ще четверо госпіталізовані

У Волинській області в місті Любомль зіткнулися два автомобілі, в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинув один чоловік, ще четверо госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що ДТП сталося в суботу, 30 вересня, на вулиці Брестській в райцентрі Любомль. Легковий автомобіль Volksvagen Passat на швидкості врізався в Seat Toledo.

Так, за кермом Volksvagen Passat перебував 39-річний місцевий житель. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Seat Toledo, під керуванням 30-річного жителя Києва.

В результаті ДТП 33-річна пасажирка Volksvagen загинула на місці події, троє пасажирів автомобіля Seat і водій Volksvagen отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудові розслідування по ч. ст 2. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

altaltalt

Фото: аварія в Воынской області (vl.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше у центрі Києва сьогодні, 29 вересня 2017 року, зіткнулися 5 автомобілів, в результаті аварії постраждав один із водіїв.