ua en ru

У Волинській області стався вибух газу у житловому будинку

У Волинській області стався вибух газу у житловому будинку Фото: вибух газу у Волинській області

Створена спеціальна комісія для розслідування причин події

У м. Нововолинськ Волинської області сьогодні, 20 листопада 2016 року, стався вибух газу у житловому будинку. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області у Facebook.

"20 листопада вночі у м.Нововолинськ у 12-квартирному двоповерховому житловому будинку на бульварі Шевченка у квартирі на 2-у поверсі трапився вибух газу без подальшого горіння", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в результаті вибуху газу господар квартири отримав травми, але від госпіталізації відмовився.

Внаслідок вибуху газу у будівлі пошкоджено покрівля та частково конструкції перекриття, в декількох сусідніх квартирах - міжкімнатні перегородки, скло у вікнах та майно.

"Жителів будинку, в яких пошкоджені квартири, тимчасово відселено до родичів. Рятувальники разом з комунальними службами міста працюють над розбором конструкцій. Створена спеціальна комісія для розслідування причин події, усунення її наслідків та надання допомоги мешканцям будинку", - йдеться у повідомленні.

Волинська область: у житловому будинку в м.Нововолинськ трапився вибух газу 20 листопада вночі у м.Нововолинськ у 12-ква...

Опубліковано Управління ДСНС України у Волинській області 20 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові двоє дітей отруїлися чадним газом.