ua en ru

На Волині на систематичних хабарях затримано голову обласного сервісного центру МВС

На Волині на систематичних хабарях затримано голову обласного сервісного центру МВС Фото: на Волині на хабарі затримано голову територіального сервісного центру МВС

Зазначається, що загальна сума хабарів склала 100 тис. гривень

Співробітники прокуратури Волинської області спільно з Національною поліцією затримали на отриманні систематичних хабарів керівника обласного територіального сервісного центру МВС України. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Правоохоронці задокументували понад 40 фактів отримання неправомірної вигоди головою територіального сервісного центру МВС.

Гроші були отримані за попередньою змовою з двома підлеглими. Чиновники вимагали хабарі за прискорення видачі громадянам документів державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі і обміну посвідчень водія.

Крім того, в ході обшуків у службовому кабінеті директора було вилучено понад 3 тис. доларів і 20 тис. гривень, а за місцем його проживання - понад 3 тис. доларів і золоті злитки.

На даний момент вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура викрила працівника Державної фіскальної служби України під час отримання 10 тис. доларів хабара.