ua en ru

Під Волновахою на розтяжці підірвався мирний житель, - МВС

Під Волновахою на розтяжці підірвався мирний житель, - МВС Фото: Волноваха

Чоловік загинув

Під Волновахою Донецькій області загинув мирний житель, підірвавшись на розтяжці. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України
у Донецькій області.

"Близько 9:00 в районі блокпоста в с. Березове Мар'їнського району загинув житель м. Донецька 1950 року народження. Чоловік відійшов у полі і натрапив на вибуховий пристрій. Міліція попереджає жителів Донецької області про небезпеку і закликає дотримуватися правил поведінки на блокпостах і не сходити з траси у полі", - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначають, що це вже сьомий подібний випадок. За останні два місяці під час перетину лінії розмежування на розтяжках в полі тут травмувалися 6 громадян, які отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Серед потерпілих - 3 жінки та 3 чоловіки.

Село Березове знаходиться на лінії розмежування і постійно піддається обстрілу бойовиків. За словами голови сільради Геннадія Шаповалова, з серпня 2014 року тут загинули 2 мирних жителя і 4 - поранені, серед них дитина 2007 року народження. На сьогоднішній день у селі пошкоджено 60 будинків і дитсадок, 2 будинки повністю зруйновані.

Нагадаємо, під час обстрілу бойовиками села Прохорівка Волноваського району Донецької області загинув мирний житель.