ua en ru

Під Волновахою перекинулася військова вантажівка, 8 постраждалих

Під Волновахою перекинулася військова вантажівка, 8 постраждалих Фото: ДТП сталося на трасі Волноваха-Хлібодарівка

Водій "Кразу" затриманий і доставлений у військову комендатуру

На автодорозі Волноваха-Хлібодарівка (Донецька обл.) 17 серпня о 15:05 перекинувся автомобіль "КрАЗ", в результаті чого постраждали 8 осіб, які перебували у фургоні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Донецькій області.

"41-річний водій військового автомобіля «КрАЗ», рухаючись з р. Волноваха в с. Хлібодарівка, на заокругленні дороги не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся. В результаті ДТП 8 пасажирів, що перебували у фургоні автомобіля, отримали травми і були доставлені в центральну лікарню р. Волновахи", - сказано в повідомленні.

Огляд місця ДТП під Волновахою був проведений слідчо-оперативною групою Волноваського РВ, співробітниками ДАІ, представниками військової прокуратури.
Водій "Кразу" затриманий і доставлений у військову комендатуру. Триває перевірка обставин події.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 415 "Порушення правил водіння або експлуатації машин" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що кілька днів тому, 12 серпня, під Волновахою сталося ДТП з військовими, в результаті якого загинув один і травмовано дві людини.

"12 серпня о 17:20 біля селища Новоселівка Волноваського району перекинувся автомобіль з військовослужбовцями. За попередніми даними, водій автомобіля "Міцубісі Паджеро" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся. В результаті ДТП пасажир автомобіля від отриманих травм помер на місці, водій і другий пасажир доставлені в медичний заклад", - говорилося в повідомленні прес-служби УДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

Як раніше повідомлялось, вранці 17 серпня в Краматорську Донецької обл. сталася дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедиста та автомобіля "швидкої допомоги", постраждалі доставлені в лікарню.