ua en ru

Всі військові підрозділи бойовиків ЛНР приведені в повну бойову готовність

Всі військові підрозділи бойовиків ЛНР приведені в повну бойову готовність Фото: Дмитро Тимчук

Серед бойовиків ЛНР посилено поширюються чутки про початок наступу ЗСУ

Усі військові підрозділи бойовиків так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) приведені в повну бойову готовність. Про це повідомляє лідер гурту "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Серед бойовиків ЛНР посилено поширюються чутки про початок наступу ВСУ. Згідно з чутками, окремі підрозділи ЗСУ нібито вже переправилися через р. Сіверський Донець (по якій проходить лінія розмежування) в районі н. п. Піонерське Станично-Луганського району, а з боку н. п. Станиця Луганська в напрямку лінії розмежування нібито рухаються танкові колони сил АТО. Дані чутки носять характер офіційної інформації - всі військові підрозділи ЛНР приведені в повну бойову готовність", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, на тлі цієї дезінформації бойовики активно продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО, фактично вздовж всієї лінії розмежування спостерігається активізація ДРГ бойовиків (в сірій зоні і на передньому краї), фіксуються спроби піхотних груп терористів підійти практично впритул до передових позицій сил АТО, також триває перегрупування сил і засобів російсько-терористичних військ відразу на декількох ділянках.

"Також відразу на декількох ділянках відзначається поява в першій лінії нових підрозділів російських найманців (судячи з поведінки - вони не мають досвіду участі в бойових діях)", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Среди боевиков «ЛНР» усиленно распространяются слухи о начале...

Posted by Дмитрий Тымчук on 12 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР готуються до наступу на позиції ВСУ на Артемівському напрямку.