ua en ru

Військові навели тимчасовий міст через р. Казенний Торець на автодорозі Красний Лиман - Артемівськ - Горлівка

Українські військові навели тимчасовий міст через р. Казенний Торець на автодорозі Красний Лиман - Артемівськ - Горлівка.

Українські військові навели тимчасовий міст через р. Казенний Торець на автодорозі Красний Лиман - Артемівськ - Горлівка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"Спеціальними платформами на залізничному ходу в Слов'янськ з Дніпропетровської області перевезено майже 100 секцій понтонів і більше 10 одиниць допоміжної техніки. І тільки через три дні військовослужбовці 194 понтонно-мостового загону Держспецтрансслужби навели 45 метровий міст поблизу села Семенівка через річку Казенний Торець, який був частиною дороги Красний Лиман - Артемівськ - Горлівка", - йдеться в повідомленні.

У відомстві розповіли, що переправа буде служити для пропуску цивільної техніки. Також нею можуть проходити військові колони.

"Після закінчення робіт з наведення першого мосту, військові вирушають далі, в район Червоного Лиману. Там їм доведеться навести 65 метрову переправу", - зазначив голова адміністрації Держспецтрансслужби генерал-лейтенант Микола Мальков.