ua en ru

На військовій базі РФ у Вірменії почалася раптова перевірка боєготовності

На військовій базі РФ у Вірменії почалася раптова перевірка боєготовності Фото: перевірка боєготовності на військовій базі РФ

У ході перевірки особливу увагу буде приділено питанням практичних дій

На військовій базі Російської Федерації у Вірменії почалася раптова перевірка бойової готовності російської військової бази. Про це повідомляє Міністерство оборони Російської Федерації.

"Комісія Південного військового округу (ПВО) під керівництвом заступника командувача військами військового округу генерал-лейтенанта Ігоря Турченюка приступила до раптової перевірки бойової готовності російської військової бази, що дислокується в Республіці Вірменія. В ході раптової перевірки комісія перевірить готовність чергових сил авіаційної частини в Еребуні і військового контингенту Гюмрійского гарнізону до виконання завдань за призначенням", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, особливу увагу буде приділено питанням практичних дій з підйомом по тривозі і виходом підрозділів бази у вказані райони, з подальшим виконанням навчально-бойових завдань на високогірних полігонах Камхуд і Алаґяз.

"Підрозділ безпілотних літальних апаратів за допомогою сучасного комплексу "Наводчик-2" в режимі реального часу буде здійснювати в повітрі відеоспостереження за підрозділами, діючими по тривозі", - повідомляють в Міноборони Росії.

Як уточнюється, робота комісії ПВО дозволить об'єктивно оцінити стан бойової готовності підрозділів, які перевіряються, дати практику командирам і всьому особовому складу російської військової бази у Вірменії у виконанні завдань за призначенням.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія почала підготовку Збройних сил Таджикистану.