ua en ru

Військова техніка з параду до Дня незалежності України вирушила в зону АТО, - Нацгвардія

У зону проведення антитерористичної операції вже відправлена частина броньованої техніки, яка брала участь у військовому параді на День Незалежності України.

У зону проведення антитерористичної операції вже відправлена частина броньованої техніки, яка брала участь у військовому параді на День Незалежності України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"Парк військової техніки і військовослужбовців Національної гвардії, які беруть участь у бойових діях з терористичними угрупованнями на сході України, вже сьогодні поповнено новою вітчизняною військовою технікою. Протягом доби в зону проведення АТО відправлено частину броньованої техніки, яка брала участь у військовому параді на День Незалежності України", - йдеться в повідомленні.

В зону АТО вже відправлені броньовані автомобілі "Кугуар", призначені для ведення бою в місті, а також броньовані автомобілі "КрАЗ" для перевезення особового складу.

Повідомляється, що інша частина нової бронетехніки Нацгвардії буде відправлена в зону бойових дій в найближчі дні. Зараз на озброєння Національної гвардії також передається танкова техніка.

Військова техніка з параду до Дня незалежності України вирушила в зону АТО, - Нацгвардія

Джерело фото: прес-служба Нацгвардії.