ua en ru

Військова прокуратура просить Саакашвілі розслідувати корупцію серед його підлеглих

Військова прокуратура просить Саакашвілі розслідувати корупцію серед його підлеглих Фото: військова прокуратура просить Саакашвілі розслідувати корупцію серед його підлеглих

Керівник одного з управлінь Одеської ОДА причетний до корупції

Військова прокуратура Південного регіону України просить голову Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі розслідувати корупцію серед його підлеглих. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Зазначається, що Військовою прокуратурою Південного регіону України викрито та затримано на хабарі у сумі майже 1,5 млн грн начальника департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Одеської ОДА.

У ході досудового слідства встановлено, що однією з умов, які зробили можливим вчинення вищезазначеного корупційного злочину, стали дії керівника одного з управлінь Одеської ОДА.

"У зв'язку з цим, військова прокуратура Південного регіону України в порядку ст. 65 закону України "Про запобігання корупції" просить голову Одеської обласної державної адміністрації провести службове розслідування та вжити відповідних правових заходів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, кримінальне провадження, відкрите за заявою одного з народних депутатів України щодо причетності голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі до корупції, детективи Національного антикорупційного бюро України закрили 12 січня 2016 року.