ua en ru

Водіїв попереджають про грози та сильні дощі в Україні до 27 липня

Водіїв попереджають про грози та сильні дощі в Україні до 27 липня Фото: водіїв попереджають про сильні дощі в Україні (УНІАН)

Місцями очікується град, шквали та пориви вітру 15-20 м/с

Водіїв попереджають про грози та сильні дощі в Україні 26 та 27 липня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

"У найближчі дві доби в Україні грози та сильні дощі, будьте обережні", - йдеться у повідомленні.

Так, 26 липня в Україні вдень, крім східних та більшості південних областей, очікуються грози, місцями град, шквали та пориви вітру 15-20 м/с.

Крім того, повідомляється, що 27 липня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Одеській та Миколаївській областях також очікуються грози, в окремих районах град, шквали 15-20 м/с, вдень у Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській та Одеській областях місцями сильний дощ.

"Звертаємось до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість. Пам’ятайте, що в сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними Гідрометцентру, 26 липня вночі в Рівненській, Волинській, Закарпатській, Чернівецькій, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Житомирській і Вінницькій областях очікуються грози. Також очікуються грози вдень на Правобережжі, у Чернігівській і Сумській областях.