ua en ru

Vodafone планує найближчим часом запустити 4G в Україні

Vodafone планує найближчим часом запустити 4G в Україні Фото: Vodafone у квітні запустить 4G в Україні (facebook.comVFUkraine)

Vodafone у квітні починає працювати під оновленим брендом в Україні

"Vodafone Україна" планує найближчим часом розпочати надавати послуги на основі технології 4G. Про це повідмоляє прес-служба компанії.

Як зазначається, Vodafone у квітні 2018 року починає працювати під оновленим брендом в Україні та надавати послуги на основі технології 4G.

"Запуск 4G - це не просто нова точка росту для операторів і нові послуги для клієнтів. Ми поділяємо впевненість Vodafone у тому, що нові технології - основа позитивних змін в суспільстві та поліпшення якості життя, і Україна сьогодні готова до цих змін", - зазначила гендиректор "Vodafone Україна" Ольга Устинова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час торгів за ліцензіїї на 4G в Україні за частоти в основному діапазоні - 1710-1785 МГц і 1805-1880 МГц - три мобільні оператори запропонували за всі лоти 5,434 млрд гривень. Зокрема, Лот № 3 (40 МГц): 1750-1770/1845-1865 МГц: забрала компанія "Vodafone Україна" з пропозицією у 1,06 млрд гривень.

Крім того, повідомлялося, що у деяких містах України послугами 4G зможуть скористатися вже навесні 2018 року.

Зокрема, директор з корпоративного управління і контролю "Vodafone Україна" Олег Проживальський зазначав, що скористатися 4G жителі Києва зможуть вже в кінці березня - початку квітня.