ua en ru

Під час захоплення в полон 101 бригади ЗСУ один військовий отримав поранення, - Лисенко

Під час захоплення в полон під Дебальцеве 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних сил України та 8 окремого полку спецпризначення один військовослужбовець зазнав важких поранень. Про це в ході екстреного брифінгу заявив спікер АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні група військовослужбовців 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних сил України та 8 окремого полку спецпризначення, під час супроводу колони української техніки, що доставляла вантаж оборонцям Дебальцевого, потрапила у засідку та була взята у полон. Група супроводження під керівництвом лейтенанта Дмитра Кебеча прийняла бій. Однак, після закінчення боєкомплекту та втрати бронетранспортера, переважаючими силами противника була захоплена у полон. За наявною інформацією, один військовослужбовець зазнав важких поранень", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, за інформацією прес-служби Міноборони України, сьогодні близько 16:00 група військовослужбовців 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних сил України та 8-го окремого полку спеціального призначення під час виконання бойового завдання по супроводу військових вантажів потрапила в засідку і полон.