ua en ru

Під час вчорашніх боїв в районі Рубіжного загинули 2 військовослужбовців та до 20 бойовиків, - АТО

Під час вчорашніх боїв в районі м. Рубіжне (Луганська область) загинули двоє українських військовослужбовців і до 20 бойовиків.

Під час вчорашніх боїв в районі м. Рубіжне (Луганська область) загинули двоє українських військовослужбовців і до 20 бойовиків. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник антитерористичної операції з місця подій Владислав Селезньов.

"За минулу добу українські силовики провели ряд вдалих операцій, зокрема не допустили чергової спроби прориву кільця оточення АТО на півночі і ліквідували загін терористів поблизу Рубіжного. Мова йде про банду бойовиків з Луганська, російських найманців, які останнім часом дислокувалися в місті Антрацит. Втрати бойовиків під час бою становлять до 20 убитими і близько 30 поранених", - написав Селезньов.

За інформацією джерел, морги Лисичанська та Сєвєродонецька забиті трупами терористів.

"На жаль, українська армія зазнала втрати. Під час операції загинули 2 і поранено 7 українських військовослужбовців", - зазначив Селезньов.

Нагадаємо, сьогодні з ранку ведуться бої в с. Карлівка (Донецька область), в якому добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області "Донбас" був заблокований силами терористів. Після декількох годин протистояння велика частина батальйону зуміла прорватися з оточення, однак половина особового складу отримала поранення. Також у селі залишилася в облозі частину бійців "Донбасу".

Крім того, сьогодні в.о. мера м. Ровеньки (Луганська область) Сергій Княжев не виключає початок військових дій на території свого міста. У Ровеньках введено заборону на продаж алкоголю після 16:00, а також на проведення розважальних заходів.