ua en ru

"Волиньгаз Збут": учасники акції "Твоя енергонезалежність" отримають залишок коштів

"Волиньгаз Збут": учасники акції "Твоя енергонезалежність" отримають залишок коштів Ілюстративне фото (УНІАН)

Для цього споживачі повинні написати письмову заяву

"Волиньгаз Збут" повертає залишки невикористаних коштів всім учасникам акції "Твоя енергонезалежність", яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок. За словами прес-служби, волиняни під час акції викупили 1,89 млн куб. м та оплатили за запас газу – 11, 34 млн грн . Вартість використаного газу – 5, 69 млн куб. м. Починаючи з 20 квітня, в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

"Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу нашої компанії заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву в спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за офіційному сайті "Волиньгаз збут". Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу письмову заяву", - зазначив директор ТОВ "Волиньгаз збут" Микола Тищук.

У прес-службі зазначили, що перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0332) 701-704.

"Ми вдячні всім, хто взяв участь в акції та проінвестував свої кошти у створення власного запасу газу на опалюваний сезон 2019-2020 року. Це був важливий досвід і для нас, і для вас як споживачів, оскільки він дозволив вам бути впевненими в наявності газу і збереженні сталої ціни на нього протягом опалювального сезону", - йдеться у повідомленні.