ua en ru

Влада проігнорувала трансляцію телепрограми за участю Газманова одним з українських каналів, - нардеп

На тлі скандалу, що виник через трансляцію телеканалом "Інтер" передачі російського "Першого каналу" за участю відомих своїми антиукраїнськими висловлюваннями співаків Йосипа Кобзона та Олега Газманова українська влада обійшли увагою трансляцію каналом "1+1" російської передачі "Дискотека 80-х" за участю того ж Газманова. Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook народний депутат Віталій Чепінога.

Раніше про виступ Газманова написав у Facebook журналіст Анатолій Шарій. При цьому він розмістив в мережі YouTube фотоскріни ефіру телеканалу безпосередньо з Олегом Газмановим, а також з багаторазовим повторенням в ефірі англомовного логотипу передачі "USSR" ("СРСР").

За даними ведучої соціологічної маркетингової компанії Nielsen (США), телепродукт "Дискотека 80-х" зайняв в Україні вранці 1 січня друге місце 13,95 (аудиторія 18-54 років у містах понад 50 тис глядачів). Переможцем у цьому слоті став телеканал "Інтер", який в цей же час транслював музичну передачу "Ніч великих очікувань" - показник 20,18.

Нагадаємо, 1 січня секретар РНБО Олександр Турчинов закликав Національну раду з питань телебачення і радіомовлення негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії телеканалу "Інтер".