ua en ru

Влада Львова повинна вирішити питання вивозу сміття в найближчі два тижні, - Зубко

Влада Львова повинна вирішити питання вивозу сміття в найближчі два тижні, - Зубко Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

Зубко доручив МОЗ щоденно моніторити санітарно-епідеміологічну ситуацію у Львові

Влада Львова повинна вирішити питання вивозу сміття з міста в найближчі два тижні. Про це сьогодні після завершення засідання міжвідомчого оперативного штабу державної комісії з питань ТЕБ та НС про заходи щодо врегулювання питань поводження з твердими побутовими відходами у Львові та стану пожежної безпеки в екосистемах України повідомив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми сьогодні поставили термін вирішення цього питання до двох тижнів. Але питання сьогодні в поточній ситуації, яка склалася... Але постійно, раз у три місяці, втручатися в цю ситуацію - це неможливо. Треба просто організувати цей процес. Потрібно думати і про тимчасовий полігон, готувати проекти і дуже багато питань залежить безпосередньо від влади міста", - сказав він.

Зубко також повідомив, що доручив Міністерству охорони здоров'я України щоденно моніторити санітарно-епідеміологічну ситуацію та можливість поширення інфекційних захворювань у Львові.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка просить мера Львова Андрія Садового передати ОДА функції вивезення сміття на два роки.