ua en ru

"Власті" ЛНР використовують прослушку телефонів для розширення мережі інформаторів

"Власті" ЛНР використовують прослушку телефонів для розширення мережі інформаторів Фото: прослушка телефонних розмов у ЛНР (Красноград.NET)

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook

На території самопроголошеної "Луганської народної республіки" співробітники Федеральної служби безпеки Російської Федерації (ФСБ РФ) активізували заходи щодо залякування місцевих жителів і посилення поліцейського режиму. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, це відбувається у зв'язку зі зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, в т.ч. стихійних зборів для демонстративного засудження діяльності російських окупаційних військ і зрадників.

"З початку вересня ц.р. у ключових містах області: Луганську, Стаханові, Дебальцевому демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів і проводяться заходи щодо розширення мережі інформаторів. За кожним фактом зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ і т.зв. "влади ЛНР", а також підтримки України, проводиться затримання "порушників" і їхнє залякування наслідками, в т.ч. можливою ​​кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданими звинуваченнями", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях та навколо України станом на 8 вересня У рамках активної фази стратегічн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 вересня 2016 р.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", "власті" ЛНР допускають акції протесту через невиплату зарплат.