ua en ru

Влада Криму вивчає питання націоналізації "Кримхлібу"

Влада Криму вивчає питання націоналізації "Кримхлібу"
Влада Криму вивчає питання націоналізації компанії "Кримхліб".

Влада Криму вивчає питання націоналізації компанії "Кримхліб". Про це журналістам повідомив глава" Криму Сергій Аксьонов, передає Кримінформ.

За його словами, понад 500 співробітників "Кримхлібу" підписали заяву на адресу Ради міністрів Криму, в якому розповіли про протиправні дії керівництва підприємства. За їх твердженням, зокрема, власники не вкладають у розвиток компанії належних коштів, не займаються поточним ремонтом виробничих потужностей, а також виводять кошти на територію України.

"Не хотілося б вживати такі заходи, але ситуація нестандартна. Всі оборотні кошти виведені на територію України, в тому числі, і запас зерна, який був раніше націоналізований", - зазначив Аксьонов.

Він уточнив, що питання про долю компанії "Кримхліб" зараз ретельно вивчається міністром сільського господарства, який доповість про ситуацію на завтрашньому засіданні Радміну. "Після цього ми приймемо рішення, як нам правильно вчинити, виходячи з інтересів Республіки Крим", - підкреслив Аксьонов.

Нагадаємо, 5 листопада "Українська біржа" призупинила торги акціями шести кримських компаній, в тому числі й "Кримхлібу".