ua en ru

Влада Києва очікує до 170 тис. іноземних фанів на фіналі Ліги чемпіонів 2018

Влада Києва очікує до 170 тис. іноземних фанів на фіналі Ліги чемпіонів 2018 Фото: НСК "Олімпійський" готовий приймати фінал ЛЧ

В АПУ відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні цих матчів

Влада Києва очікує до 170 тисяч іноземних уболівальників під час фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 26 травня 2018 року в столиці України. Про це повідомляє прес-служба українського президента.

Зазначено, що в Адміністрації президента відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні фіналів Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Очікується, що цьогорічний фінал Ліги чемпіонів 3 червня у столиці Вельсу Кардіффі відвідають до 170 тис. іноземних вболівальників.

"За попередніми оцінками, схожа кількість гостей завітає й наступного року до Києва. Столиця буде готовою до такого навантаження, доповів на засіданні Оргкомітету мер міста Віталій Кличко", - йдеться в повідомленні.

На думку президента Федерації футболу України Андрія Павелка, бездоганним проведенням фіналу Ліги Чемпіонів 2018 року Україна "зможе вкотре довести міжнародній спільноті не випадковість своїх прагнень бути повноправним членом Європейського співтовариства".

Фінал Ліги чемпіонів у Києві відбудеться 26 травня 2018 року на НСК "Олімпійський". За два дні до того буде проведено фінал Ліги чемпіонів серед жіночих команд. Також у столиці протягом тижня проходитимуть Фестиваль чемпіонів і різні футбольно-розважальні заходи для дітей, юнацтва та інших уболівальників.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що фінальний матч Ліги чемпіонів між туринським "Ювентусом" і мадридським "Реалом", який буде зіграний на стадіоні "Міленіум" у Кардіффі 3 червня, вперше в історії пройде під закритим дахом.