ua en ru

Володимир Кличко - Браянт Дженнінгс: анонс боксерського поєдинку

Володимир Кличко - Браянт Дженнінгс: анонс боксерського поєдинку Фото: Володимир Кличко і Браянт Дженнінгс

РБК-Україна анонсує бій Володимира Кличка з Браянтом Дженнінгсом

Кличко - Дженнінгс. Український чемпіон світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Володимир Кличко в Нью-Йорку буде відстоювати свої титули у бою з американцем Дженнінгсом. Дивитися бій Кличка - Дженнінгс можна на каналі Інтер, а РБК-Україна пропонує ознайомитися з анонсом поєдинку.

26 квітня, 05:00
Нью-Йорк, "Медісон Сквер Гарден"
Володимир Кличко - Браянт Дженнінгс
Трансляція на "Інтері"

Про манеру і стиль Володимира Кличка знають практично все в світі спорту. Українець використовує свої зріст, довжину рук і силу ударів, щоб утримувати суперників на відстані і перемагати раз за разом. У 2004 році Кличко програв поки що останній поєдинок у своїй кар'єрі. З тих пір не знайшлося боксера, який міг хоча б наблизити українця до поразки.

Брайант молодший Кличко на 9 років. На професійному рингу він провів набагато менше поєдинків. Його дебют відбувся 2010 році. З тих пір американець провів 19 поєдинків і всі виграв. 10 з них завершилися достроково. Сам Дженнінгс прогнозує, що його бій з Кличком також завершиться нокаутом. "Або я його, або він мене".

У бою з Дженнігсом Кличко не сильно зможе використовувати свій зріст, як звик це робити. Різниця в 8 сантиметрів - не така принципова у поєдинку такого рівня. Українцю важливо не підпускати надто близько Брайанта. Саме поблизу у американця виходить найкраще боксувати.

Показовими можна назвати попередні бої суперників. Кличко восени бився з болгарином Кубратом Пулєвим. Цей бій завершився впевненою перемогою Кличка в п'ятому раунді. Дженнінгс також восени боксував з кубинцем Майком Пересом і зміг перемогти тільки за очками. І те, мінімально - у 12 раунді рефері зняв з кубинця очко за удар після команди стоп. Саме це очко і принесло Дженнінгсу перемогу.