ua en ru

"ВКонтакте" в найближчі дні запустить аналог Instagram

"ВКонтакте" в найближчі дні запустить аналог Instagram Фото: "ВКонтакте"

Фотододаток від "ВКонтакте" буде істотно відрізнятися від аналогічних сервісів

Соцмережа "ВКонтакте" працює над випуском нового додатоку для роботи з фото. Зараз він знаходиться на премодерації в AppStore, повідомляє російське РБК.

Відзначається, що незважаючи на наявність потужного конкурента, Instagram, експерти вважають запуск фотосервісу перспективним кроком.

Як повідомляється, "ВКонтакте" розробляє версію програми і для Android, але в Google Play його поки немає.

"Мобільний магазин Google зазвичай швидше розглядає запити, тому "ВКонтакте" орієнтується на терміни схвалення в магазині від Apple", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що премодерация в AppStore в середньому триває п'ять робочих днів. Після схвалення додаток автоматично з'явиться в AppStore і стане доступим для скачування.

"Команда проекту дійсно працює над додатком, але про терміни запуску або будь-які інші подробиці сказати не можемо. Скоро, зовсім скоро", - повідомив прес-секретар "ВКонтакте" Георгій Лобушкін.
Як повідомляється, фотододаток від "ВКонтакте" буде істотно відрізнятися від аналогічних сервісів. Зокрема, він матиме повну синхронізацію з соцмережею "ВКонтакте". Як пояснюється, завдяки цьому в мобільному фотододатку будуть видні фотографії, які друзі завантажили в десктоп-версії соцмережі, а всі дії користувача будуть видні і його "друзям", які користуються соцмережею на стаціонарних комп'ютерах. Також фотододаток дозволить змінювати налаштування фільтрів, зберігати їх і пересилати друзям, крім того, у додатку буде доступний режим кольорокорекції, що дозволяє, вибрати один колір і редагувати саме його.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "ВКонтакте" заблокувала співтовариство атеїстів на вимогу чеченського прокурора.