ua en ru

ВККСУ знову на місяць продовжила термін відсторонення судді Оберемко

ВККСУ знову на місяць продовжила термін відсторонення судді Оберемко Фото: засідання ВККСУ

Також комісія ВККСУ також на місяць продовжила термін відсторонення судді Волкової

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) на підставі клопотання генерального прокурора України ще на місяць продовжила термін відсторонення від посад суддів Владислава Оберемко та Сергія Вознюка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВККСУ.

Також комісія ухвалила рішення про повернення клопотання Генерального прокурора України щодо: Волкової Світлани Яківни (судді Печерського районного суду міста Києва) і Горбатенко Олени Михайлівни (судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області).


Розгляд клопотання про відсторонення Лисенка Владислава Вікторовича з посади судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Комісією відкладено.

Клопотання судді Глухівського міськрайонного суду Сумської області Гетьманенко Алли Іванівни про скасування рішення Комісії від 01 вересня 2011 року № 2702/вп-11 про відсторонення від посади судді залишено без розгляду.

Нагадаємо, в березні 2015 Генеральний прокурор України Віктор Шокін підписав підозра судді Макарівського районного суду Київської області Владиславу Оберемко, який у стані алкогольного сп'яніння, погрожував зброєю дорожньому інспекторові.