ua en ru

Віце-президент Єврокомісії Шефчович завтра відвідає Україну

Віце-президент Єврокомісії Шефчович завтра відвідає Україну Фото: Марош Шефчович (European Union 2014 - European Parliament)

Шефчович проведе зустріч з Гройсманом і рядом міністрів

Віце-президент Європейської комісії з питань енергетичного союзу Марош Шефчович 15 вересня з робочим візитом приїде в Київ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби представництва Євросоюзу в Україні.

У Києві Шефчович проведе зустрічі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, віце-прем'єр-міністрами Геннадієм Зубко та Володимиром Кістіоном, міністром енергетики Ігорем Насаликом і міністром закордонних справ Павлом Клімкіним. Також він розгляне питання реформ в енергетичному секторі з членами комітету Верховної Ради з питань енергетики та головою правління "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим.

"Європейський союз рішуче підтримує реформи України в енергетичному секторі. Вони є ключовими для модернізації економіки. Я чекаю дискусії з українським керівництвом щодо наших подальших кроків. Ми повинні використовувати весь потенціал України у сфері енергоефективності, енергетики та транспортування газу", - зазначив Шефчович.

Нагадаємо, раніше про візит Мароша Шефчовича в Київ повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.