ua en ru

У Вінницькій області військовослужбовця викрили на збуті боєприпасів

У Вінницькій області військовослужбовця викрили на збуті боєприпасів Фото: боєприпаси (flickr.com/7armyjmtc)

Прапорщик збував патрони і саморобні вибухові пристрої

У Вінницькій області військовослужбовця Збройних сил України (ЗСУ) викрили на збуті боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"17 жовтня 2017 року працівниками військової прокуратури при здійсненні контролю за вчиненням злочину у справі за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК, спільно з оперативниками СБУ під час збуту боєприпасів і вибухових речовин, викрито військовослужбовця ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, близько 21:00 задокументований факт збуту прапорщиком патронів калібру 5,45 мм в кількості 263 штук, а також саморобного вибухового пристрою, з метою подальшого застосування цих небезпечних боєприпасів проти громадян.

Зараз військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України проводяться першочергові слідчі дії, військовослужбовець затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів, які планувалося використати на мітингу біля будівлі Верховної Ради України.