ua en ru

У Вінницькій області зіштовхнулися дві вантажівки, є загиблі

У Вінницькій області зіштовхнулися дві вантажівки, є загиблі Фото: ДТП (скріншот з відео)

Автомобілі зіткнулися під час зустрічного роз'їзду

У Вінницькій області у результаті лобового зіткнення вантажівок загинули два водії. Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 24 листопада близько четвертої години ранку у селі Селище Літинського району. Під час зустрічного роз’їзду зіткнулись дві вантажівки Mercedes та Isuzu.

"Попередньо встановлено, що водій Mercedes, 36-річний житель м. Хмельницький, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Isuzu", - йдеться у повідомленні.

У результаті зіткнення він загинув, як і 55-річний житель Черкаської області, який був за кермом Isuzu і рухався в напрямку Вінниці.

У Вінницькій області зіштовхнулися дві вантажівки, є загибліУ Вінницькій області зіштовхнулися дві вантажівки, є загибліУ Вінницькій області зіштовхнулися дві вантажівки, є загибліУ Вінницькій області зіштовхнулися дві вантажівки, є загиблі

Фото: відділ комунікації поліції Вінницької області

Обох водіїв після ДТП доправили до лікарні, але врятувати їх не вдалося.

Нагадаємо, 23 листопада у Вінницькій області відбулася ДТП за участю військового.

Біля населеного пункту Сальник Калинівського району трапилася аварія за участю автомобіля Peugeot Partner під управлінням військовослужбовця, у результаті якої отримала травму 45-річна жителька Калинівки.