ua en ru

У Вінницькій області працівника Управління юстиції викрили в отриманні хабаря

У Вінницькій області працівника Управління юстиції викрили в отриманні хабаря Фото: працівнику Управління юстиції повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України

Наразі підозрюваному обирають запобіжний захід

Прокурорсько-слідчі працівники військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України викрили старшого державного виконавця одного з відділів державної виконавчої служби Вінницького міського Управління юстиції в хабарництві. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Працівника Управління юстиції затримали безпосередньо після одержання неправомірної вигоди в розмірі 1500 доларів.

"Указана службова особа, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого незаконного збагачення, вимагала від керівника комерційного підприємства неправомірну вигоду за зняття арешту з рахунків його підприємства", - зазначається в повідомлені.

Службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Наразі Вінницький міський суд розглядає клопотання про обрання корупціонеру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про відсторонення від посади.

Окрім цього, тривають першочергові слідчі дії, направлені на повне дослідження обставин кримінального провадження.

Операція проводилася спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі посадовця одного з митних постів Державної фіскальної служби у Києві.