ua en ru

У Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждалі

У Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждалі Фото: граната (nastol.com.ua)

За вчинення замаху на вбивство затриманому загрожує довічне ув’язнення

У Вінницькій області у селі Бондурівка чоловік кинув гранату у житловий будинок, внаслідок чого постраждали дві особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"41-річний житель села Бондурівка вирішив налякати свою колишню співмешканку та її чоловіка та кинув бойову гранату у їхній будинок. Потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступені важкості", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія сталася вчора, 3 грудня 2017 року. За інформацією правоохоронців, зловмисник перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов додому до 42-річного односельчанина, з яким проживає його колишня співмешканка, між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник дістав гранату та кинув її у кімнату, де перебувала 42-річна жінка та господар будинку.

Зловмисник пояснив правоохоронцям, що хотів налякати жінку, але коли витягнув чеку з гранати, сам злякався і кинув її у будинку.

Наразі за вказаним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 15 та ч. 2 п. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком до 15 років або довічне позбавлення волі.

У Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліУ Вінницькій області чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждалі

Фото: місце події (npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпропетровській області у дворі житлового будинку вибухнула граната.