ua en ru

У Вінницькій області в два рази зросли онлайн платежі за газ

У Вінницькій області в два рази зросли онлайн платежі за газ Ілюстративне фото (dtek.com)

Найпопулярнішою серед споживачів газу Вінницької області є система iBox

Майже 21 тис. платежів за газ через онлайн-системи здійснили клієнти "Вінницягаз Збут" у січні-лютому 2020 року. Це вдвічі більше, ніж в аналогічний період 2019 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Клієнти "Вінницягаз Збут" все частіше використовують онлайн-системи для оплати за газ. Найчастіше користуються сервісами iBox, iPay.ua, Portmone.com і EasyPay.

"Зручність, доступність і оперативність - основні причини зростання електронних розрахунків. Онлайн платежі дозволяють заплатити за спожитий газ у зручний для клієнта час, без черг і з мінімальною комісією, або взагалі без неї, залежно від обраної платіжної системи", - говорить директор "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

За словами прес-служби, самої популярної серед споживачів газу Вінницької області є система iBox. За 2 місяці 2020 року з допомогою цієї платіжної системи споживачі газу зробили більше 7 тис. проплат. Це майже третина від усіх онлайн-платежів за січень-лютий поточного року.

Також у прес-службі зазначили, що вдвічі зросла кількість розрахунків через платіжну систему iPay.ua. Якщо у січні-лютому минулого року нею скористалися майже 3 тис. споживачів, то в аналогічний період 2020 року - понад 6 тис.

"Стабільна динаміка розрахунків досягається через платіжну систему онлайн Portmone.com. За 2 місяці 2020 року з її допомогою здійснено понад 6,5 тис. платежів. Це на півтисячі більше, ніж в аналогічний період 2019 року.

Мобільні та сучасні системи оплати онлайн зручні в розрахунках як для споживачів, так і для "Вінницягаз Збут", адже забезпечують швидке проведення платежів, їх обробку та відображення в клієнтській базі компанії", - йдеться в повідомленні.