ua en ru

У Вінницькій області автомобіль зіткнувся з вантажівкою, є загиблий

У Вінницькій області автомобіль зіткнувся з вантажівкою, є загиблий Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

В результаті ДТП одна людина загинула, ще 4 постраждали

У селі Якушинці Вінницького району зіткнулися "Камаз" і позашляховика "Suzuki Grand Vitara", в результаті чого один чоловік загинув, ще четверо постраждали. Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Згідно з повідомленням, аварія сталася близько 23:00 19 червня. 19-річний водій автомобіля "Suzuki" зіткнувся з "КамАЗом", який рухався попереду в попутному напрямку. Від удару позашляховик, в якому, крім водія, перебували ще п'ятеро неповнолітніх пасажирів, перекинувся.

"Один з постраждалих - 17-річний житель Вінниці загинув на місці події. Четверо пасажирів, серед яких троє дівчат з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані в лікарню. Після надання медичної допомоги двох дівчат лікарі відпустили додому", - повідомляє прес-служба.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст 2. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: ДТП у Вінницькій області vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, вчора біля села Вознесенське Золотоніського району (Черкаська область) автомобіль врізався у вантажівку, в результаті чого 1 людина загинула, ще 6 постраждали.