ua en ru

У Вінницькій обл. воєнкома затримали за хабар

У Вінницькій обл. воєнкома затримали за хабар Фото: МВС

Воєнком отримав гроші від громадянина за звільнення його від призову

У Вінницькій області співробітники міліції затримали військового комісара Хмільницького об'єднаного районного військового комісаріату за хабар. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Зазначається, що 2 липня працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Вінницькій області затримали посадовця під час одержання неправомірної вигоди в сумі 400 дол. Військовий комісар отримав гроші від громадянина за звільнення його від призову на строкову військову службу у Збройних Силах України.

Повідомляється, що раніше слідчим управлінням УМВС України у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Нагадаємо, в Одеській області СБУ затримала чиновників за хабар у 400 тис. грн.