ua en ru

У Вінниці рятувальники ліквідували пожежу в центрі міста

У Вінниці рятувальники ліквідували пожежу в центрі міста Фото: пожежа (УНІАН)

Мешканці квартир самостійно евакуювалися

У Вінниці працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) ліквідували пожежу в центрі міста. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"13 листопада о 18:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у місті Вінниці на вул. Митрополита Петра Могили, 4 виникла пожежа в прибудові до житлового будинку. Бійці ДСНС, які прибули на місце виклику, встановили, що вогнем охоплено близько 200 кв. м покрівлі одноповерхового пятиквартирного будинку, загальна площа якого 300 кв. м",- йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 14 мешканців квартир самостійно евакуювалися. На момент прибуття рятувальників, травмованих внаслідок пожежі не було.

Наголошується, що пожежу було локалізовано о 19:32, а ліквідована о 20:16. Причина виникнення пожежі поки що встановлюється фахівцями. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 22 чоловіка особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

У Вінниці рятувальники ліквідували пожежу в центрі містаУ Вінниці рятувальники ліквідували пожежу в центрі міста

Фото: пожежа в центрі Вінниці (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні на пожежах з початку року загинуло понад 1 322 осіб. Так, показник загиблих і постраждалих на пожежах складає вже 1 322 тис. і 1 тис. 246 особи відповідно.

На сьогодні, при кількості пожеж в житловому секторі понад 26 тис., кожен 20-ий пожежа забирає людське життя.