ua en ru

Вілкул подякував українцям за підтримку його дій

Вілкул подякував українцям за підтримку його дій Фото: Олександр Вілкул

Співголова фракції "Опозиційного блоку", народний депутат Олександр Вілкул подякував українцям за підтримку його дій. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Дорогі друзі! Щиро вдячний всім, хто мене підтримав. Багато хто з вас написали і в стрічку і в приват, не треба опускатися до рівня парасюков. Півночі думав. Логіка є. Думаєте мені почало подобатися битися? Виходу не було – він напав зі спини. Зрозумійте, якщо гидливо стояти осторонь, то ці люди будуть далі гробити нашу країну. У підсумку зайняти позицію і почати боротися доведеться кожному. Або емігрувати. Або мовчки терпіти приниження і розуміти, що немає майбутнього ні в нас, ні у дітей", - написав він.

Дорогі друзі! Щиро вдячний всім, хто мене підтримав. Багато хто з вас написали і в стрічку і в лічку, не треба оп...

Опубліковано Олександром Вілкулом 23 вересня 2016 р.

Нагадаємо, 22 вересня 2016 року після прямого ефіру на 112 каналі нардеп Володимир Парасюк в коридорі напав зі спини на Олександра Вілкула. У відповідь Вілкул завдав Парасюку серію ударів у голову, після яких Парасюк вибіг на вулицю і розбив машину.

Крім того, раніше Парасюк напав на заступника начальника управління СБУ Василя Пісного та наніс йому удар ногою в голову.