ua en ru

Віконський призначений новим керівником поліції Хмельницької області

Віконський призначений новим керівником поліції Хмельницької області Фото: Василь Виконский (facebook.com Василь-Віконський)

Князєв представив нового керівника поліції Хмельницької області

У Хмельницькій області Василь Віконський призначений новим керівником Національної поліції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Хмельницькій області.

"Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу і журналістам нового начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області полковника поліції Василя Віконського", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, до цього часу Віконський обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області і займався підрозділ превентивної діяльності.

"З Василем Віконським я познайомився взимку бурхливого 2014 року в зоні АТО. Він нічого не боявся і показав себе, як справжній бойовий командир. Треба було йти в бій - він йшов. Більше того - за ним йшли люди. Тому сподіваюся, що і в Хмельницькій області у нього складуться хороші та довірливі стосунки з особовим складом", - заявив Князєв.

У свою чергу, Віконський пообіцяв продовжувати всі поліцейські проекти та починання, які реалізовувалися в Хмельницькій області, а також працювати над підвищенням довіри громадян.

altaltalt

Фото: призначений керівник поліції Хмельницької області (hm.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новим керівником Національної поліції Донецької області призначений генерал поліції 3-го рангу Микола Семенишин. До нової посади він очолював Нацполіцію в Хмельницькій області.