ua en ru

ВГСУ не розглядав по суті скаргу екологічної прокуратури щодо штрафу із ПрАТ "Кримський Титан"

Вищий господарський суд (ВГСУ) ще не розглядав по суті касаційну скаргу Дніпровської екологічної прокуратури щодо повернення до процедури її апеляційної скарги, що вимагає стягнути з ПАТ «Кримський Титан» 12 млн 290 тис. 688 грн. Про це повідомляє прес-служба Group DF.

«4 листопада в ВГСУ розглядалсь лише процесуальне питання про те, щоб залишити без розгляду апеляційну скаргу прокуратури. Ми долучили до матеріалів справи необхідні докази для ухвалення рішення на користь ПрАТ «Кримський Титан» і відмови прокуратурі в задоволенні позовних вимог» , - повідомили в прес-службі, підкресливши, що ніяких судових рішень у даній справі немає.

«Суд першої інстанції відмовив прокуратурі у стягненні, а ВГСУ ще не розглядав цю справу», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Дніпровська екологічна прокуратура повідомила, що 4 листопада постановою ВГСУ повернута до розгляду апеляційна скарга Дніпровської екологічної прокуратури про стягнення з ПрАТ «Кримський Титан» 12 млн 290 тис. 688 грн шкоди, заподіяної забрудненням навколишнього середовища при відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу.

ПрАТ «Кримський Титан» - один з найбільших у Центральній та Східній Європі виробник двоокису титану. Входить до складу Group DF.