ua en ru

"Вест Бромвіч" готовий купити Кадара у "Динамо"

"Вест Бромвіч" готовий купити Кадара у "Динамо" Фото: Тамаш Кадар (fcdynamo.kiev.ua)

Англійський клуб хоче здійснити трансфер угорця вже в січні

Захисник київського "Динамо" Тамаш Кадар зацікавив клуб англійської Прем'єр-ліги "Вест Бромвіч". Про це повідомляє Hitc.com з посиланням на недільний випуск газети The Sun.

За інформацією джерела, трансфер угорського захисника може відбутися вже в січні, а сума відступних може скласти 3,4 мільйона євро.

Як розповів агент угорця Шандор Варга в інтерв'ю Nemzetisport.hu, на захисника претендують відразу 5-6 клубів з різних чемпіонатів, але сам гравець не планує залишати київський клуб в зимове трансферне вікно.

"Можу сказати, що знаю про інтерес п'яти або шести клубів, що представляють різні країни. Не можу сказати що-небудь про ці команди, але у Тамаша немає мети змінити клуб взимку. "Динамо" як і раніше бере участь в єврокубках і бореться за перемогу в чемпіонаті. Тренерський штаб задоволений Кадаром, минулого року він відіграв багато матчів в основі", - прокоментував агент інформацію про інтерес до Кадару з боку англійського "Вест Бромвіча".

Угорський захисник вже мав досвід виступів в Англії. З 2008 по 2012 рік він був на контракті в "Ньюкаслі", але стати важливим гравцем для "сорок" так і не зміг. У 2011 році здавався в оренду в "Хаддерсфілд Таун".

В "Динамо" Кадар виступає з лютого 2017 року і в поточному сезоні провів за київський клуб 26 матчів у всіх турнірах, відзначившись 2 асистами.

Нагадаємо, німецький "Шальке", за який виступає гравець збірної України Євген Коноплянка, цікавився півзахисником "Динамо" Віктором Циганкова.