ua en ru

Поблизу бази відпочинку в Лиманському районі Донеччини знайдено гранату

Поблизу бази відпочинку в Лиманському районі Донеччини знайдено гранату Фото: граната (viti.edu.ua)

Вибухонебезпечний предмет помітив у траві один з працівників пансіонату

Близько бази відпочинку в Лиманському районі поліція знешкодила гранату, повідомляється на Facebook Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

О восьмій ранку на лінію "102" надійшов дзвінок від господарського працівника бази відпочинку у с. Щурово. 53-річний житель м. Миколаївка повідомив, що виявив в траві біля паркану предмет, що нагадує гранату. Слідчо-оперативна група вилучила боєприпас, який виявився гранатою РГД-5.

Близько бази відпочинку в Лиманському районі поліція знешкодила гранату Вибухонебезпечний предмет помітив у траві один ...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 4 липня 2017 р.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, раніше бойовик на Донбасі випадково підірвався на гранаті, яку він приніс додому. Згідно з інформацією розвідки, в результаті інциденту бойовик загинув і була важко поранена власниця квартири.