ua en ru

Варченко обрано першим заступником голови Держбюро розслідувань

Варченко обрано першим заступником голови Держбюро розслідувань Фото: комісія з обрання керівництва Держбюро розслідувань (facebook.com/evgeniy.deidei)

Рішення прийнято одноголосно

Конкурсна комісія обрала Ольгу Варченко першим заступником голови Державного бюро розслідувань (ДБР). Про це у Facebook повідомив член комісії, нардеп Євген Дейдей.

"За результатами голосування директором ДБР стане Роман Труба. Першим заступником - Ольга Варченко. Рішення прийнято одноголосно. Сподіваюся ці люди зможуть виправдати довіру і ДБР стане дійсно працюючим підрозділом", - написав він.

Зазначимо, на момент обрання Варченко обіймає посаду начальника управління процесуального керівництва підтримання державного обвинувачення та представництва в суді департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комісія з обрання керівництва Державного бюро розслідувань (ДБР) призначила Романа Трубу керівником відомства. Таке рішення було прийнято після проведення рейтингового голосування за кандидатів.

Відзначимо, що з 1997 року Труба працював у Львівській прокуратурі. У 2013 році він дослужився до посади прокурора Пустомитівського району Львівської області. На момент обрання директором ГБР займав посаду керівника департаменту ТОВ "Юридична компанія "Сектор права".