ua en ru

В.Янукович: Питання про вступ України в НАТО не стоїть, Україна зацікавлена в проекті системи колективної євробезпеки.

"Сьогодні не стоїть питання вступу України до НАТО. І ми вже на це питання відповіли, що Україна сьогодні зацікавлена в тому, щоб розвивався проект створення системи колективної безпеки європейської". Про це заявив лідер Партії регіонів України Віктор Янукович в інтерв'ю "Першому каналу" (Росія). "Ми готові брати в ньому участь і підтримати ініціативу Президента (Росії) Дмитра Медведєва, до речі, яку підтримав президент Франції Ніколя Саркозі. І ми готові в цьому брати участь", - уточнив В.Янукович.

Центральна виборча комісія України (ЦВК) 14 лютого офіційно оголосила лідера Партії регіонів Віктора Януковича переможцем виборів Президента України.

Всі члени ЦВК підписали відповідний протокол. 5 членів ЦВК підписали протокол із "окремою думкою", в тому числі і заступники голови ЦВК Андрій Магера і Жанна Усенко-Чорна.

За офіційними результатами ЦВК, лідер Партії регіонів Віктор Янукович набрав у другому турі президентських виборів 48,95% голосів виборців (12 млн 481 тис. 266 голосів), прем'єр-міністр Юлія Тимошенко - 45,47% (11 млн 593 тис. 357 голосів). Не підтримали жодного кандидата 4,36% виборців (1 млн 113 тис. 55 голосів).