ua en ru

В зоні АТО за добу сталося 16 нападів бойовиків на блокпости ЗСУ, - інформцентр РНБО

В зоні проведення антитерористичної операми за добу за станом на 12:00 15 липня 2014 р. відбулося 16 нападів бойовиків на блокпости і загони Збройних сил України.

В зоні проведення антитерористичної операми за добу за станом на 12:00 15 липня 2014 р. відбулося 16 нападів бойовиків на блокпости і загони Збройних сил України. Про це сьогодні під час брифінгу заявив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом доби незаконні військові освіти здійснили 16 обстрілу блокпостів і позицій підрозділів ЗСУ в районах населених пунктів: Красна Талівка, Черемшине, Олександрівка, Земляни, Стукалова Балка, Шишкове, Амвросіївка, Свердловськ, Нижня Деревичка та Степанівка", - повідомив Лисенко.

У свою чергу, як повідомила прес-служба Міністерства оборони України, 14 липня о 19:45 та 21:20 відбувся обстріл зі стрілецької зброї та мінометів позицій сил АТО в районі населеного пункту Олександрівка, Донецької області.

Крім того, близько опівночі терористи обстріляли з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град" позиції сил АТО поблизу населеного пункту Амвросіївка.

Вночі 15 липня 2014 р. о 2:15 були обстріляні зі стрілецької зброї та мінометів блокпости поблизу населених пунктів Стукалова Балка і Провалля (Луганська область) з боку селища Металіст.

Близько 5:15 ранку терористи обстріляли з ПТКР блокпост сил АТО поблизу Степановки. У відповідь сили АТО відкрили вогонь.