ua en ru

В зоні АТО бойовики 6 раз обстріляли позиції українських військових, - штаб

В зоні АТО бойовики 6 раз обстріляли позиції українських військових, - штаб

В зоні проведення антитерористичної операції сьогодні бойовики з метою провокації 6 разів обстріляли позиції українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО продовжувала бути напруженою. Починаючи з 14:00 бойовики незаконних збройних формувань 6 разів піддали провокаційним обстрілам позиції українських військових, застосовуючи стрілецьку зброю, міномети та артилерію. Артилерійський вогонь терористи вели в районах населених пунктів Орлово-Іванівка та Малоорлівка, з мінометів - поблизу Опитного. Із стрілецької зброї бойовики обстріляли новий термінал аеропорту Донецьк", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що зранку в районі н.п. Єнакієво був зафіксований проліт БПЛА.

"Наші військові продовжують утримувати свої позиції на лінії розмежування, охороняючи мир та спокій на Донбасі, й всебічно сприяють нормалізації ситуації в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Також, як зазначається, у Старобільську Луганської області, відбулась координаційна нарада із залученням військовослужбовців.
"Одним із головних питань було організація правопорядку у святкові дні. Також представниками військово-цивільного співробітництва вивчають питання щодо відновлення електропостачання на лінії населених пунктів Слов'яносербськ-Кримське", - заявляють в штабі АТО.

Нагадаємо, за інформацією штабу, за минулу добу в зоні АТО загинуло 3 військових та 1 поранений.