ua en ru

У Запорізькій обл. 7-річна дитина загинула на базі відпочинку від удару струмом

У Запорізькій області 7-річна дитина загинула від удару електричним струмом на базі відпочинку.

У Запорізькій області 7-річна дитина загинула від удару електричним струмом на базі відпочинку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"12 липня в Якимівський РВ ГУМВС України в Запорізькій області в 21.25 надійшло повідомлення від фельдшера Кирилівської лікарської амбулаторії про те, що семирічний хлопчик був смертельно уражений електрострумом", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що дитина разом з батьками, мешканцями Мелітополя, відпочивав на базі "Янтар".

"Хлопчик ввечері того дня грався біля будинку відпочинку, каркас якого виконаний з металу. Під час гри дитина схопився рукою за металеву арматуру каркаса, в результаті чого опинився під впливом струму. Оглядом місця події встановлено, що каркас будинку відпочинку виконаний з металевої цистерни, до будинку підведено електроживлення. Як з'ясувалося, проводка знаходиться в неналежному стані, місцями оголена і контактує з металом", - повідомили в ГПУ.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей).

Слідство триває та перебуває на контролі прокуратури.