ua en ru

У Запоріжжі затриманий підозрюваний у скоєнні замаху на "авторитета" Анісіма

У Запоріжжі затриманий чоловік, підозрюваний у скоєнні замаху на вбивство кримінального авторитета Анісіма (Євгена Анісімова). Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Працівники Департаменту карного розшуку МВС України встановили особи зловмисників, підозрюваних у скоєнні цього злочину, і днями затримали одного з них. Затриманий виявився 32-річним мешканцем Запоріжжя. Особу другого зловмисника, причетного до замаху, встановлено. Він є родичем затриманого, його оголошено в міжнародний розшук.

Наразі міліцією вже з'ясовано, що злочин має замовний характер. Найбільш вірогідною версією скоєння замаху на вбивство є переділ сфер впливу в кримінальному середовищі.

Нагадаємо, в середині серпня у Запоріжжі неподалік від одного з фешенебельних ресторанів невідомими особами було здійснено замах на вбивство громадянина Анісімова, жителя м. Запоріжжя. Зловмисники обстріляли з автоматичної зброї автомобіль Mercedes Gelandewagen, що належить потерпілому. На місці події правоохоронці вилучили близько півтора десятка гільз, автоматичну зброю, інші речові докази.

Зазначимо, самого Анісіма було затримано 21 жовтня 2013 р. у Києві.