ua en ru

У Закарпатській обл. в результаті ДТП дві людини загинули, ще двоє - в реанімації

У Закарпатській області на автодорозі "Мукачево-Берегово", поблизу села Дерцен, 7 листопада, близько 14:10 сталося ДТП, в результаті якого дві людини загинули, ще двоє у важкому стані доставлені в районну лікарню. Про це повідомляє прес-служба Державної автомобільної інспекція України (ДАІ).

За попередніми даними, водій автомобіля "ВАЗ - 2106", не переконавшись у безпеці маневру, намагався зробити поворот в село Дерцен та допустив зіткнення з транспортним засобом, який рухався назустріч.

Згідно з повідомленням, автомобіль марки Audi А6 рухався по головній смузі руху. В результаті зіткнення обидві машини відкинуло на кілька метрів.

Як повідомляє прес-служба ДАІ, крім водія "ВАЗ - 2106" у салоні було троє пасажирів, всі місцеві жителі. Двоє з них - 50 - річний батько з 20-річною дочкою, що сиділи спереду, загинули на місці події. Інших двох пасажирів (48 і 78 - річних жителів цього ж села) каретою швидкої було негайно госпіталізовано в реанімаційне відділення Мукачівської районної лікарні. Водій іномарки відмовився від госпіталізації, так як обійшовся кількома подряпинами.

Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП.