ua en ru

У Закарпатській обл. сталося дві ДТП за участі автобусів, одна людина загинула

У Закарпатській області 5 листопада 2013 р. сталося одразу дві ДТП за участі автобусів, одна людина загинула. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Повідомляється, що 5 листопада близько 8:20 у селищі Кольчино Мукачівського району, водій автобуса ПАЗ зупинився поблизу магазину для посадки та висадки пасажирів при цьому не з'їхавши з проїзної частини. В цей час рухаючись у попутному напрямку водій маршрутного таксі марки БАС сполученням "Крите-Мукачево" здійснив об'їзд ПАЗу з правого боку, в той момент, коли на зупинці стояли люди. Один із пішоходів встиг відскочити, а чотири жінки опинилися під колесами маршрутки. Водій здійснивши наїзд на людей, проїхав ще близько 150 метрів і лише тоді зупинився. Водій БАСу стверджує, що у маршрутному таксі відмовили гальма, а на зустрічній смузі був автомобіль, саме тому він спрямував авто у натовп. Зараз причини ДТП з'ясують правоохоронці.

Інша ДТП, також за участю автобусу ПАЗ, сталася у обласному центрі. Близько 08:00 на Проспекті Свободи, жінка-пішохід неочікувано для водія вибігла на проїжджу частину поза пішохідним переходом, намагаючись перебігти чотири полоси руху, в результаті чого опинилася під колесами рейсового автобусу. Потерпілу було доставлено до лікарні, але від отриманих травм вона померла.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик. Проводиться перевірка.