ua en ru

В Закарпатті УБОЗ затримав чоловіка за підозрою в організації кредитних афер на 10 млн грн

В Закарпатті УБОЗ затримав чоловіка за підозрою в організації з чотирма співучасниками кредитних афер на 10 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

"Чоловіки створили ряд фіктивних підприємств і обіцяли швидкі кредити під низькі відсотки і без довідки про доходи. Однак для отримання коштів треба було оплатити перший внесок. Далі ще навіть не отримавши кредитні кошти, вони вже повинні були платити відсотки. А в кінцевому результаті потерпілі так і не отримували жодної копійки... На даний час правоохоронцям відомо, що зловмисники обікрали потерпілих на суму близько 10 млн грн", - йдеться в повідомленні, відзначаючи, що точні збитки будуть встановлені в ході розслідування.

На даний час проводяться обшуки, всім фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Рішенням суду учасники угрупування будуть під вартою до моменту внесення грошової застави.
Читайте також: У Києві УБОЗ затримав кримінального авторитета, який створив на території вокзалу "Київ-Пасажирський" систему поборів