ua en ru

В захопленні військових частин у Криму та адмінбудівель на сході беруть участь одні й ті ж люди, - Міноборони

В захопленні українських військових частин у Криму та адміністративних будівель в східних областях країни беруть участь одні й ті ж люди.

В захопленні українських військових частин у Криму та адміністративних будівель в східних областях країни беруть участь одні й ті ж люди. Про це в ході прес-конференції заявив глава кримського медіацентру Міністерства оборони України Владислав Селезньов, передає кореспондент РБК-Україна

"Говорячи про ті події, які відбуваються на південному сході України - відчуття дежавю. Ми це проходили в кінці лютого в Криму", - заявив Селезньов.

За словами прес-офіцера кримського медіацентру Олексія Мазепи, проросійськи налаштовані активісти передислокувалися з Криму у південно-східні регіони України.

"Переглядаючи новинні сюжети про те, що відбувається в Донецьку, Харкові та Луганську, можна зустріти дуже знайомі обличчя: обличчя тих людей, які виробляли захоплення військових частин на території АР Крим. Можливо, що частина "путінських туристів" покинула територію Криму, так як там робити було більше нічого та перемістилися у південно-східні області України", - заявив він.