ua en ru

В.Янукович негативно ставиться до конфлікту, що відбувся в парламенті

Президент України Віктор Янукович негативно ставиться до конфлікту, що відбувся в парламенті. Про це він заявив на спільній прес-конференції з Президентом Угорщини Палом Шміттом, передає кореспондент РБК-Україна. "Прийшов час політикам підняти рівень політичної культури з усіх сторін. Ця проблема поки що існує, і до неї я відношуся негативно", - заявив про своє ставлення В.Янукович.
Його позицію підтримав також Президент Угорщини, який зазначив, що "сильнішим набагато є слово, ніж кулак".

Нагадаємо, вчора після розблокування парламентської трибуни депутатами від Партії регіонів були госпіталізовані шестеро депутатів від фракції БЮТ-Батьківщина.
Сьогодні нардеп від БЮТБ Володимир Бондаренко заявив: "Наразі п'ятеро нардепів госпіталізовано. Чотири з них перебувають у Феофанії. Це народні депутати від фракції БЮТБ: Юрій Гнаткевич, Михайло Волинець, Євген Суслов, і Василь Кравчук. До військового шпиталю госпіталізовано нардепа Миколу Петрука", - наголосив В.Бондаренко.
При цьому В.Бондаренко зазначив, що його особисто з лікарні відпустили. За його словами, він має численні забої правої руки і кисті.